Organiseren op locatie

Organiseren op locatie

Als School4thePool willen wij iedereen tot dienst zijn en werken wij graag mee aan het organiseren van een opleiding of bijscholing op locatie. Wat moet u hier nou voor doen?

  1. Meld uw interesse via een van de onderstaande knoppen en geef aan dat u interesse heeft om hem zelf te organiseren.
  2. In overleg met u bepalen we op welk moment van de week de opleiding/bijscholing het best gehouden kan worden.
  3. Wij benaderen de juiste opleider.
  4. In overleg met zowel u als met de opleider wordt bepaald op welke data de opleiding/bijscholing gehouden zal worden.
  5. Er zullen deelnemers gezocht worden.      Om een opleiding of bijscholing door te kunnen laten gaan zijn er minimaal 12 deelnemers nodig.
  6. Wanneer er voldoende cursisten zijn gevonden zal de cursus definitief vastgelegd worden.
  7. Op de afgesproken data en tijdstippen stelt u badwater en een collegezaal beschikbaar ten behoeve van de cursus.

Wat krijgt u ervoor terug? Bij het organiseren van een bijscholing heeft u het gemak dat de bijscholing bij u op locatie gehouden wordt, wat tevens scheelt in reistijd en -kosten. Bij het organiseren van een opleiding ontvangt u daarnaast na afloop van de cursus een voucher van €50,- per cursist van de eigen vereniging die deel heeft genomen aan de opleiding. Deze voucher kan bij een volgende cursus bij School4thePool worden verzilverd en verloopt niet. Deze voucher is ter vergoeding van de eventuele bad- en zaalhuur. Als u een opleiding of bijscholing organiseert adviseren wij om dit tijdens de eigen bad uren en indien mogelijk in een eigen clublokaal te doen. Op deze manier heeft u geen extra kosten. Dat u aangeeft de opleiding of bijscholing op eigen locatie te willen organiseren hoeft niet altijd te betekenen dat dit ook daadwerkelijk gebeurd. Als wij van mening zijn dat de cursus beter op een andere locatie gegeven kan worden of als er niet genoeg cursisten gevonden kunnen worden, dan zullen wij er van afzien om het bij u te organiseren. Mocht u in dit geval alsnog de cursus op locatie willen hebben, dan zijn wij bereid om mee te denken aan een maatwerk traject. Aan een maatwerktraject zijn er echter wel extra kosten verbonden.

Opgeleide trainers/instructeurs